praktijk voor natuurgeneeswijzen en voeding

Over mij

Mijn naam is Thelma van Emmenes.
Ik ben aan de Europese Academie afgestudeerd als Gezondheidstherapeut. Dit is een geregistreerde en wettelijk beschermde beroepstitel.

Als kind heb ik me veel bezig gehouden met sport. Ik was een fanatieke judoka, maar op latere leeftijd maakte ik de overstap naar boksen en beoefende ik ook graag fitness en dans. Mijn passie voor sport heeft ertoe geleid dat ik in eerste instantie verschillende opleidingen ben gaan volgen binnen de sportsector.

Ik ben gediplomeerd fitness instructeur en gediplomeerd instructeur voor verschillende groepslessen, waaronder laughter yoga teacher/lachbegeleider. In het verleden heb ik groepslessen gegeven bij verschillende sportscholen.

Omdat ik altijd de neiging heb gehad om mensen te helpen zich beter te gaan voelen, besloot ik de 4-jarige opleiding Gezondheidstherapeut/Natuurgeneeskundig therapeut te gaan volgen aan de Europese Academie in Maastricht. Deze opleiding heb ik met succes afgerond.

Tijdens mijn opleiding aan de Europese Academie heb ik een reguliere opleiding gevolgd tot gewichtsconsulent. Omdat ik heb ervaren dat kleine veranderingen in de voeding kunnen leiden tot groot succes in het genezingsproces, wilde ik graag nog meer leren over voeding.
Mijn interesse gaat uit naar natuurlijke voeding en voeding als medicijn. Ik besloot de opleiding VGL-consulent (Voeding, Gewichts -en Leefstijlconsulent) te gaan volgen aan de Europese Academie. Deze opleiding heb ik medio 2018 afgerond.

Op 1/1/2018 heb ik praktijk Syndola geopend. Syndola betekent in Mandinka 'thuisbasis en thuiskomen'. De Mandingo is een bevolkingsgroep die verspreid leeft in verschillende West-Afrikaanse landen en Mandinka is een veel gesproken taal.

In de natuurgeneeskunde moet er ook terug gegaan worden naar de thuisbasis.
De natuurgeneeskunde gaat om het in werking zetten van het zelfgenezend mechanisme, zodat men weer terug kan komen in balans. Alle systemen in het lichaam zijn erop gericht om een soort fysiologische balans na te streven. Een verschijnsel dat 'homeostase' heet.

Terug in balans is thuiskomen.., thuiskomen doe je bij Syndola.